Waarom Easy Raamdeco aan Huis?


Borger Maatwerk aan huis, inmiddels een zeer betrouwbare partner op het gebied van woninginrichting in het noorden van Nederland, levert het mooie product EasyFit. Dit product meten wij in en monteren wij bij de klant thuis.

De laatste tijd kregen wij steeds meer verzoeken voor EasyFit systemen van klanten buiten onze regio (buiten Groningen/ Friesland en Drenthe). Deze klanten hebben we in eerste instantie afgewezen, omdat wij niet de service kunnen garanderen op het gebied van inmeten en monteren. Immers, de reistijd is dermate lang, waardoor de prijs van het product gaat stijgen. Dat willen wij niet voor onze klanten.

Na overleg kwamen wij tot de conclusie dat het EasyFit systeem één van onze producten is die de klant makkelijk (de naam zegt het al: EasyFit) zelf kan opmeten en monteren. Daarmee was het idee voor een webshop voor de EasyFit producten geboren.

Onze webshop


In deze webshop vindt u een inmeetinstructie voor een recht kozijn en een instructie voor een schuin kozijn. Mocht u het moeilijk vinden om de maten op te nemen, dan kunt u contact met ons opnemen. We maken een afspraak met u om gezamenlijk de maten op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van videobellen.

U maakt een keuze voor een product. Vervolgens kunt u de stof kleur en maten invullen. U ziet de prijs voor uw product. Daarna kunt u betalen met Ideal en bestellen. U ontvangt een ontvangstbevestiging. Uw product wordt vervolgens in de fabriek voor u op maat gemaakt. Zodra het pakket zorgvuldig is verpakt en is verzonden (via DHL), ontvangt u een Track en Trace in de mail.

Wij houden u te allen tijde op de hoogte van de voortgang van de levering van uw product. Wij streven een levertijd van maximaal 5 weken na. Mocht dit eerder lukken dan is dat mooi en zullen wij dit niet nalaten. Mocht het langer duren, dan houden wij u daarvan op de hoogte. U kunt ons voor vragen altijd mailen bellen of whatsappen.

Het product is makkelijk zelf te monteren aan de hand van de montage instructie (zie ook filmlink). Daarna kunt u genieten van de sfeer en het comfort van het prachtige EasyFit systeem in uw woning.


Stel een vraag